Subsidieadvies

Zou je als bedrijf vandaag nog subsidieadvies willen ontvangen? De specialisten van Kroese Wevers begeleiden innovatieve ondernemingen bij het gehele subsidietraject. Door hun jarenlange ervaring hebben ze vele bedrijven kunnen helpen met hun subsidieaanvraag.

De Nederlandse overheden én Europese Unie bieden je subsidiemogelijkheden aan om innovatie en investeringen op diverse focusgebieden te stimuleren. De regels, randvoorwaarden en het beleid verschillen per subsidie, sector en instantie.

De specialisten van Kroese Wevers volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren kansen en begeleiden je bij het gehele subsidietraject van voorbereidingen om aan de eisen te voldoen tot en met de succesvolle aanvraag.

Waarom kies je voor Kroese Wevers?

Kroese Wevers werkt nauw samen met subsidieverstrekkende instanties en zijn goed bekend met de subsidieregelingen. Zowel MKB bedrijven als grote ondernemingen laten hier dagelijks van profiteren.

Ze verdiepen zich in je business, want alleen dan kunnen ze een subsidieaanvraag opstellen. De specialisten ondersteunen je gedurende het totale traject tot en met de subsidievaststelling.

blogadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.